Είναι πολύ απλό !

Μάρτιος 5th, 2016 → 7:30 πμ @

Η διαδικασία παραγγελίας για την αγορά likes followers ή views για το βίντεο σας στο YouTube είναι πολύ εύκολη διαδικασία άς δούμε όμως αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για μία επιτυχημένη διαδικασία παραγγελίας.

Επιλέγουμε την καρτέλα ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΑΚΕΤΑ η οποία και βρίσκεται πάνω δεξιά όπως φένεται στην φωτογραφία.

Στην συνέχεια θα μεταφερθείς στην σελίδα με τα προιόντα επέλεξε την κατηγορία που επιθυμείς για να δείς τα προιόντα ανα κατηγορία.Εκεί το μόνο που έχεις να επιλέξεις είναι εάν θέλεις likes για την σελίδα σου στο facebook followers για τον λογαριασμό σου στο Twitter ή views για το βίντεο σου στο YouTube και επιλέγεις ADD TO CART καθώς και ποσες φορές θέλεις να αγοράσεις το συγκεκριμένο πακέτο κάτω δεξιά όπως βλέπεις στην φωτογραφία.

Στην συνέχεια επέλεξε απο τα αριστερά την καρτέλα Καλάθι για να συμπληρώσεις τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σου.Συμπλήρωσε το email σου την διεύθυνση της σελίδας ή του βίντεο σου πχ. https://www.facebook.com/cocacola τον αριθμό των likes ή views που έχεις πρίν την παραγγελία σου.Επίσης εάν διαθέτεις εκπτωτικό κουπόνι συμπήρωσε τον κωδικό στο ειδικό πλαίσιο.

Τέλος αφού ελέγξεις ότι όλες οι πληροφορίες οι οποίες έβαλες είναι σωστές θα πρέπει να πατήσεις το κουμπί PURCHASE το οποίο βρίσκεται κάτω δεξιά στην σελίδα που βρίσκεσαι για να μεταφερθείς στην συνέχεια στο PAYPAL όπου με ασφάλεια θα ολοκληρώσεις την πληρωμή σου.

Αυτό ήταν ! Η παραγγελία σου παραλήφθηκε απο την buyfans.gr και θα ολοκληρωθεί σε μερικές ώρες ! Κάτσε αναπαυτικά και δές πώς θα γίνεις σε λίγη ώρα ένας social network superstar !

buyfans.gr


Comments are closed.