Στην buyfans μπορείς να πληρώσεις μόνο μέσω Paypal και μόνο για λόγους ασφαλείας για τις δικές σου συναλλαγές.

Το Paypal είναι ο πιό ασφαλής τρόπος πληρωμής μέσω διαδικτύου σήμερα.Μπορείς να συνδέσεις οποιαδήποτε προπληρωμένη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα για να ολοκληρώσεις τις συναλλαγές σου.

need_help2

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο τρόπους:

Για να πληρώσουμε άλλους.
Για να πληρωθούμε εμείς.

Είναι ασφαλές και εύχρηστο, και γι’ αυτό τον λόγο τον χρησιμοποιούν πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα. Η εταιρία που το λειτουργεί ήταν έως πρότινος η ίδια που έχει το eBay και γι’ αυτό οι περισσότερες αγοραπωλησίες στο eBay εξωφλούνται μέσω PayPal.

Μπορείς δηλαδή με έναν λογαριασμό Paypal και εάν συνδέσεις την πιστωτική ή χρεωστική ή προπληρωμένη σου κάρτα σε αυτό να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου γρήγορα και με ασφάλεια.

 

how-to-add-paypal-to-optimizepress

 

 

Πως φτιάχνω λογαριασμό PayPal

 

Απλούστατα όπως φτιάχνουμε οποιονδήποτε άλλο λογαριασμό στο Internet. Μόνο που για ευνόητους λόγους δίνουμε τα πραγματικά μας στοιχεία. Επιλέγουμε ένα κωδικό και χρησιμοποιούμε το email μας για username.Μετά απο αυτό μπορούμε να προσθέσουμε και τα στοιχεία της κάρτας μας (πιστωτική ή χρεωστική ή προπληρωμένη)για να έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε αγορές.

 

image_32

 

Δεν θέλω να βάλω την πιστωτική μου. Τί κάνω ;

Μπορείς απλά στο paypal να προσθέσεις μία χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα και τα χρήματα της αξίας της παραγγελίας σου να αφαιρούνται απο εκεί.

buyfans.gr