Τι είναι το PayPal

June 24th, 2016 → 6:24 pm @

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο τρόπους:

Για να πληρώσουμε άλλους.
Για να πληρωθούμε εμείς.

Είναι ασφαλές και εύχρηστο, και γι’ αυτό τον λόγο τον χρησιμοποιούν πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα. Η εταιρία που το λειτουργεί ήταν έως πρότινος η ίδια που έχει το eBay και γι’ αυτό οι περισσότερες αγοραπωλησίες στο eBay εξωφλούνται μέσω PayPal.

Μπορείς δηλαδή με έναν λογαριασμό Paypal και εάν συνδέσεις την πιστωτική ή χρεωστική ή προπληρωμένη σου κάρτα σε αυτό να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου γρήγορα και με ασφάλεια.

how-to-add-paypal-to-optimizepress

Πως φτιάχνω λογαριασμό PayPal

Απλούστατα όπως φτιάχνουμε οποιονδήποτε άλλο λογαριασμό στο Internet. Μόνο που για ευνόητους λόγους δίνουμε τα πραγματικά μας στοιχεία. Επιλέγουμε ένα κωδικό και χρησιμοποιούμε το email μας για username.Μετά απο αυτό μπορούμε να προσθέσουμε και τα στοιχεία της κάρτας μας (πιστωτική ή χρεωστική ή προπληρωμένη)για να έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε αγορές.

image_32

Δεν θέλω να βάλω την πιστωτική μου. Τί κάνω ;

Μπορείς απλά στο paypal να προσθέσεις μία χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα και τα χρήματα της αξίας της παραγγελίας σου να αφαιρούνται απο εκεί.

Εάν έχετε ερωτήσεις που αφορούν στο Paypal μπορείτε να αφήσετε το σχόλιο σας και εμείς θα σας απαντήσουμε !

buyfans.gr

Οδηγίες

Reseller

May 23rd, 2016 → 3:32 pm @

Σάν μεταπωλήτής θα έχεις την δυνατότητα να μπορείς να αγοράζεις με έκπτωση απο εμάς τις υπηρεσίες μας και να τις πουλάς στους δικούς σου πελάτες στις τιμές που εσύ θέλεις.

Η έκπτωση για όλους τους μεταπωλητές είναι 30% στις τιμές μας.

Για να γίνεις και εσύ μεταπωλητής μας θα πρέπει στο info@buyfans.gr να μας στείλεις τα παρακάτω :

-Τα Sale Log ID των τριών τελευταίων παραγγελιών σου.

-Το email σου.

-Πόσες παραγγελίες πιστεύεις ότι θα έχεις κάθε εβδομάδα.

-Πώς θα πουλάς τις υπηρεσίες σου και τί μεθόδους πληρωμής θα δέχεσαι

Οδηγίες

Είναι πολύ απλό !

March 5th, 2016 → 7:30 am @

Η διαδικασία παραγγελίας για την αγορά likes followers ή views για το βίντεο σας στο YouTube είναι πολύ εύκολη διαδικασία άς δούμε όμως αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για μία επιτυχημένη διαδικασία παραγγελίας.

Επιλέγουμε την καρτέλα ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΑΚΕΤΑ η οποία και βρίσκεται πάνω δεξιά όπως φένεται στην φωτογραφία.

Στην συνέχεια θα μεταφερθείς στην σελίδα με τα προιόντα επέλεξε την κατηγορία που επιθυμείς για να δείς τα προιόντα ανα κατηγορία.Εκεί το μόνο που έχεις να επιλέξεις είναι εάν θέλεις likes για την σελίδα σου στο facebook followers για τον λογαριασμό σου στο Twitter ή views για το βίντεο σου στο YouTube και επιλέγεις ADD TO CART καθώς και ποσες φορές θέλεις να αγοράσεις το συγκεκριμένο πακέτο κάτω δεξιά όπως βλέπεις στην φωτογραφία.

Στην συνέχεια επέλεξε απο τα αριστερά την καρτέλα Καλάθι για να συμπληρώσεις τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σου.Συμπλήρωσε το email σου την διεύθυνση της σελίδας ή του βίντεο σου πχ. https://www.facebook.com/cocacola τον αριθμό των likes ή views που έχεις πρίν την παραγγελία σου.Επίσης εάν διαθέτεις εκπτωτικό κουπόνι συμπήρωσε τον κωδικό στο ειδικό πλαίσιο.

Τέλος αφού ελέγξεις ότι όλες οι πληροφορίες οι οποίες έβαλες είναι σωστές θα πρέπει να πατήσεις το κουμπί PURCHASE το οποίο βρίσκεται κάτω δεξιά στην σελίδα που βρίσκεσαι για να μεταφερθείς στην συνέχεια στο PAYPAL όπου με ασφάλεια θα ολοκληρώσεις την πληρωμή σου.

Αυτό ήταν ! Η παραγγελία σου παραλήφθηκε απο την buyfans.gr και θα ολοκληρωθεί σε μερικές ώρες ! Κάτσε αναπαυτικά και δές πώς θα γίνεις σε λίγη ώρα ένας social network superstar !

buyfans.gr

. &Οδηγίες